Posters aan de muur.
0
Winkelwagen
€ 0,00

PhotoGEN3

Foto
Mijn reis in de fotografie begon dertien jaar geleden. Na meer dan tien jaar fotografietentoonstellingen over de hele wereld bezocht te hebben en overal fotoboeken kocht, besloot ik zelf te gaan fotograferen. Dus ik kocht mijn eerste camera, een CANON EOS D550, en verdiepte ik me in wat al snel meer dan een hobby werd: een passie. Ik oefende elke dag, door deel te nemen aan wedstrijden en veel te reizen met mijn camera. Al snel realiseerde ik me dat fotografie mijn ogen opende en me leerde dingen te zien die ik voorheen niet zag, zelfs al was het maar voor mijn ogen. Ik heb gezien hoe fotografie is veranderd en steeds meer een vorm van visuele kunst aan de rand van collage, schilderijen of 3D-representaties is geworden. Langzaam ontwikkelde ik ideeën over het soort fotografie dat ik wilde nastreven.

Vier jaar geleden creëerde ik mijn eerste website PhotoGEN3, om mijn behoefte aan een positieve houding ten opzichte van fotografie te uiten. PhotoGEN3 is fotografie van de 3e GENeration met een boodschap van positivisme, kleuren en geluk. Destijds beloofde ik mezelf dat ik mijn fotografie zou gebruiken voor het welzijn van mensen en de bescherming van het milieu.

Begin dit jaar heb ik Pink Camera van PhotoGEN3 gemaakt, een meer commerciële benadering van mijn fotografie, waaraan ik een onderdeel heb toegevoegd dat ik niet kon opnemen in een reguliere benadering van de fotografie-website: bloggen en tutoring! Pink Camera door PhotoGEN3 deelt dezelfde kernwaarden als PhotoGEN3 en is een vrouwenperspectief op het leven en fotografie: ik hoop je daar te zien, want ik heb veel te delen met jou en rondom fotografie!

Voor online kopers

De postergalerie levert posters van onbekende kunstenaars. Schilderijen worden professioneel gefotografeerd waarna ze als poster op ware grootte te bestellen zijn.

 

Voor online kunstenaars

Kunstenaars die via ons hun werk willen verkopen, kunnen contact opnemen met info@postergalerie.nl
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.