Posters aan de muur.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Amsterdam NL
Metro/tram Amsterdam NL 2018

Metro/tram Amsterdam is nu verkrijgbaar als prachtige canvas kwaliteitsprint, gespannen op een frame voor aan de muur. De kaart wordt regelmatig bijgewerkt. Er is een Nederlandse en een Engelse versie

€ 56,25
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Deze metro/tramkaart is gemaakt door Eric Hammink uit Amsterdam. Een grafisch ontwerper met een passie voor kaarten. Hij neemt je even een stukje mee terug in de tijd hoe deze kaart tot stand gekomen is: "Als nieuwe bewoner van Amsterdam probeerde ik me wegwijs te maken met het tramlijn netwerk omdat dit een handige manier is om je door de stad te verplaatsen. Maar als ik dan eens in een abri de lijnenkaart bestudeerde (dit was rond 2003, toen er nog geen echte smartphone was) dan viel het me op dat ik al snel de route kwijt was. Alles stond er weliswaar op, maar niet echt overzichtelijk.

Inmiddels een paar jaar later zo rond 2007 speelde ik met de gedachte om zelf een digitale kaart te ontwerpen. In datzelfde jaar kwam ook de iPhone uit en toen werd de kaart werkelijkheid. Na een paar maand sleutelen kwam in 2008 de app Tourist Amsterdam uit met dit cirkelvormige kaartconcept. Vooral de iconische cirkelvorm droeg bij dat reizigers de lijnen konden koppelen met de geografie van de Amsterdamse grachten waardoor het netwerk opeens veel inzichtelijker werd. De ingebruikname van de Noord/Zuidlijn in juli van 2018 was dan ook een mooi moment voor een jubileumuitgave van deze kaart met het vernieuwde lijnen netwerk van Metro en Tram."

Voor online kopers

De postergalerie levert posters van onbekende kunstenaars. Schilderijen worden professioneel gefotografeerd waarna ze als poster op ware grootte te bestellen zijn.

 

Voor online kunstenaars

Kunstenaars die via ons hun werk willen verkopen, kunnen contact opnemen met info@postergalerie.nl
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.