Posters aan de muur.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sinds de komst van de paardentram in 1875 hebben de samenleving en de technologie zich in sneltreinvaart ontwikkeld. De laatste loot aan de openbaar vervoerstam in Amsterdam is de Noord-Zuid lijn die in 2018 geopend werd. Onze kaart (van tram, trein en metro), die regelmatig wordt bijgewerkt, kan elke muur van mensen die van Amsterdam houden, verfraaien met dit iconisch beeld.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Metro/tram Amsterdam EN 2018
Metro / tram Amsterdam is now available as a beautiful canvas quality print, stretched on a frame for on the wall. The map is regularly updated, so there is...
56,25 incl. btw
Metro/tram Amsterdam NL 2018
Metro/tram Amsterdam is nu verkrijgbaar als prachtige canvas kwaliteitsprint, gespannen op een frame voor aan de muur. De kaart wordt regelmatig bijgewerkt....
56,25 incl. btw

Wie aan de kaart van Amsterdam denkt, die ziet grachtengordels rondom het centrum. Deze halve cirkels vormen de "mind-map" van de stad. De "spaken" zijn belangrijke vervoeraders van centrum naar de randen. Inwoners en bezoekers vinden hun weg, te voet, op de fiets, met de scooter, met de auto maar velen maken gebruik van het openbaar vervoernetwerk. Deze kaart toont Amsterdam in openbaar vervoercirkels met station Amsterdam Centraal als middelpunt dat in verbinding staat met Noord, Zuid, Oost en West.

De metro in Amsterdam en de tram in Amsterdam en de trein van en naar Amsterdam worden met alle haltes en stations en overstappunten getoond samen met belangrijke herkenningspunten als het Rijksmuseum en andere musea of het Vondelpark en andere parken en de namen van wijken zoals Oud Zuid of de Jordaan staan er ook op.

De kaart bevat een legenda. Elke metro- of tramlijn heeft zijn eigen kleur en aan de uiteinde van een lijn staat het lijnnummer vermeldt met de naam van de eindbestemming in vet.

Dus behalve mooi is deze print op canvas ook erg praktisch!


Voor online kopers

De postergalerie levert posters van onbekende kunstenaars. Schilderijen worden professioneel gefotografeerd waarna ze als poster op ware grootte te bestellen zijn.

 

Voor online kunstenaars

Kunstenaars die via ons hun werk willen verkopen, kunnen contact opnemen met info@postergalerie.nl
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.